Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite?
staro
  (#6 (permalink))
Heart
Novi član
Heart je na dobrom putu

Član od: 20.06.2007.
Poslednji login: 04.06.2008 21:09
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Kako se osecate kada vas mrzi onaj koga volite? - 02.07.2007, 19:06

Citat:
cupavi kaže: Pogledaj poruku
Ako me nije lagala kada mi je govorila da me voli....osecam se tako, da mislim da ce mi srce puci...a i neznam zbog cega me mrzi....valjda bi mi bilo lakse kada bih znao.
cupavi,da ti kazem nesto : volim te istim zarom koliko ti mene ,samo mi nisi dozvolio da te volim...

Citat:
cupavi kaže:
Pa Gogo...ovako :

Proveli smo 16 meseci....u zadnjih 10-ak dana ne mogu da je prepoznam,Kao da to nije moja maza...od kada smo raskinuli zbog sada mogu da kazem i gluposti (obostranog inata)....ucinila je neke stvari koje se nisam nadao od nje.Ne zelim da kazem konkretno sta, ali njeni postupci i izjave ukazuju da me mrzi,iako ona danas kaze da ne ume da mrzi.Pomislim sta bi tek bilo da ume .

Ja jos uvek ne mogu da shvatim sta nam se desilo....zasto smo postali grubi i odvratni jedno prema drugom, zasto bar ne mozemo biti prijatelji,jer odrasli smo ljudi....i znam da je volim svim srcem...iako mislim da nismo jedno za drugog...iako mislim da je ovog puta hleb presecen zauvek....ili bar za neko duze vreme.

Znam da je to bila moja druga i poslednja ljubav u zivotu. Niko ne moze tri puta ovako voleti....i volecu je dok disem.

Mora da sam proklet,kad ovako prolazim....

mrznja nije za ljude ,posebno ako su se dvoje voleli ..zalosno je sto ne uvide na vreme kolika je to jacina ljubavi bila. ovako sad oboje pate ...

Citat:
cupavi kaže:
Ako me nije lagala kada mi je govorila da me voli....osecam se tako, da mislim da ce mi srce puci...a i neznam zbog cega me mrzi....valjda bi mi bilo lakse kada bih znao.

nemoj biti tuzan jer razloga nemas. potrebna je samo vera i hrabrost da bi se covek izborio za ono sto voli. vreme pokaze jel ta ljubav bila prava i iskrena i da li vredi cekati je .

Poruku je izmenio SQUAW, 02.07.2007 u 19:16. Razlog: spojene 3 poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice