Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Radikali - ko su oni ?
staro
  (#102 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Radikali - ko su oni ? - 01.07.2007, 15:49

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
А ако се заиста деси оно што сам пре неки дан чуо, да радикали на предстојећим изборима кандидују Мају Гојковић било би свашта, она је пре свега Жена, умерена, нормална, образована (као да није део СРСа) и верујем да би добила Гробареве гласове плус оне о којима он само може да сања...
Čisto sumnjam da će se to desiti. Pre izvesnog vremena su je na nekoj njihovoj otadžbinskoj sednici smenili sa mesta potpredsednika stranke i postavili na njeno mesto onu što šutira i poliva po skupštini.

Dakle, čim se neko pokaže, kao nagradu ga smenjuju.

Iskreno, najviše bih voleo da Maja napusti tu stranku i da krene sama, jer se ne uklapa u okruženje.

Bar bih imao za koga da glasam na predsedničkim izborima, jer do sada niko nije zaslužio moj glas.

Išao sam juče kolima kejom... Prosto neverovatno kolika je razlika... Dve trake, novo osvetljenje, bele bankine, nema rupa, parking sa novim pločicama, trotoari sređeni, posađeno zelenilo... Uživanje je sada tuda proći.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice