Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Планине...
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:29
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Планине... - 30.06.2007, 19:11

Posetila sam mnoge, ali planina koju ću izdvojiti i na kojoj sam bila nebrojeno puta i zimi i leti, ona za koju sam uvek raspoložena, je Zlatibor in fact, na prste jedne ruke mogu izbrojati koliko sam je godina u mom životu promašila posetiti, od rođenja do danas, pa bih tamo mogla da se krećem zatvorenih očiju čini mi se...

Ne znam šta više volim, da ležim u travi, šetam i šnjuvam, odmaram oči na onom zelenilu, imitiram Užičane pa nekoliko dana pričam kroz nos, ćopam šumske jagode koje rastu na svakom koraku ili jedem komplet lepinju

Dođoh baš pre par dana, pa sad samo gledam kako opet da šmugnem ne bi li svet tamo opet posmatrala iz ove perspektive :

Naravno, odmaK pokupim i lokalne džumare da mi prave društvo

Perfect place, Kraljevi konaci :

Jezero u centru kraljevih voda:

I zvrndačina po obroncima na kojima se sudaraju vetrovi i sakuplja kiseonik & zdravlje:

Jedan Serbian windows wallpaper, sa sve ovce

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice