Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste)
staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) - 30.06.2007, 17:47

BRZA VOĆNA TORTA

E ovo ide za čas kad me mrzi da kuvam onaj žuti fil na pari za voćnu tortu

4 kutije piškota (( keksa ) ili 2 one kutije u kojima su dva pakovanja), 4 kisele pavlake, 16 kašika šećera, voće i šlag ili slatka pavlaka (koJ šta voli).

Naređate pola piškota u pleh ili na poslužavnik (al' onaj sa granicama, da možete da filujete), izmešate 4 kisele pavlake kašikom sa 16 kašika šećera i premažete te piškote sa polovinom tog "fila", pobacate iseckano voće... ja stavim 3 vrste najmanje: ananas, maline, banane... može i kivi, jagode ili šta vam padne na pamet, pa opet preko toga preostale piškote, pa druga polovina "fila", pa opet voće i na kraju šlaaaaaaaag

Gotova torta za 10 minuta , samo je važno da je pravite dan pre nego što je jedete, jer je bitno da odstoji u frižideru zbog one kisele pavlake i da piškote sve lepo upiju i omekšaju.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice