Citat:
biterlemon kaže:
Iskusio sam taj problem, pa sa sigurnoscu tvrdim nije problem u tebi.
Ona ne veruje u tebe zbog sebe. Ne oseca se sigurnom. Optuzivat ce te stvarima koje nisi ucinio, iako ce ona mozda uraditi slicne stvari onima za koje te optuzuje.
Njoj nesto jako boli. Mozda ima grizu savesti ili je stvarno samo potreba za sigurnoscu koju ne oseca od tebe (brak ili nesto drugo).
Nejednom sam jurio za njom, danima pokusavao da je uverim da okolina zari i pali (jesu prljavo igrali), vracao sam je samo krajnjem iskrenoscu ustvari potpunom predajom, zadnijm vapajem.
Na kraju je ipak puklo. Mislim da ni dan danas ne zeli sebi priznati da je imala u rukama glavni zgoditak. Kako vreme prolazi, u svojim mislima sve me vise utapa u masu slicnih secanja...
Nije imala poverenja u mene! 
|
...ovo me podseti na nešto, što sam mislila da je zaboravljeno, ali čitajući ove redove, nešto je zaigralo u meni kao

Nisam imala poverenja u njega, bila sam nesigurna i nisam mogla da ignorišem sitne smicalice okoline (jesu prljavo igrali).

možda sam imala glavni zgoditak? Prošlo je, odavno, sve to. Čovek nauči da živi sa pogrešnim odlukama i ide dalje, ne može se vratiti u prošlost i ispraviti greške

Ko zna zašto je to dobro? Ostala je nedovršena priča i mnogo toga što nismo rekli jedno drugom. Ko zna? Možda se i sretnemo negde da se ispričamo? Svet je mali
Ako ništa drugo ono barem možemo pomoći nekom drugom sa sličnim problemom, dok još mogu da se isprave greške.