Tema: Danasnji vic
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1095 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 03.01.2009 20:07
Pol: Muško
Godine: 19
Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 20:03

Jedan mladi svestenik bio je tako nervozan da pre prve mise nije mogao ni rec da progovori pa upita biskupa za savet. Ovaj mu rece:"Sledeci put popij casu vode s dve kapljice votke i odmah ces se osecati slobodnije." Poslije toga svestenik se osecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom: Postovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I jos par saveta: Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovedaonica a ne WC. Ne oslanjajte se vise na kip Blazene Djevice Marije, ne grlite je i ne ljubite vise. Postoji 10 zapovedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobedio Golijata prackom i kamenom, nije ga natukao i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu. Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvezavanje ispod pazuha. Ne sedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, vec za vernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u cosku, pored zbora, koga ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaze Amin, a ne fajront.

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice