Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve novo ali sta pitanje je sad?
staro
  (#21 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Sve novo ali sta pitanje je sad? - 26.06.2007, 00:19

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
hard bih ipak izbegao WD (par sam sahranio), bolje neki Maxtor ili Seagate, sa shto vishe cache-a i RPM-a
E ja saranio dva Maxtora.

Ali Seagate je kul izbor. Posle nekoliko godina se vratio na scenu sa proverenim kvalitetom.

Ja imam Hitachi i prezadovoljan sam. Veoma je tih, što itekako znači, pored svih kvaliteta.

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
To sto mi Srbi nismo za nesto culi to ne znaci da je lose. Ipak smo mi ovde izolovani i uvoze se samo odredjene stvari, ne zaboravite....
Istina. To i ja kažem. Evo sada planiram da uzmem PQI memoriju, a garant mnogo ljudi nema pojma šta je to. Da ne kažem da jurim EVGA grafičku, a nigde u Srbiji je nema. Što se tiče ploče, mene je cena od 65 evra pokolebala. Ipak u tehnici najviše važi pravilo - koliko para toliko muzike. Nije ploča duks ili gaće. A ako ploča rikne, najčešće rikne još par stvari sa njom.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice