Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve imate zvucnike?
staro
  (#3 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 21:06
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Kakve imate zvucnike? - 24.06.2007, 10:16

Ponosni sam vlasnik zvučnika:

Altec Lansing 2.1 ATP-3

* RMS snaga: 30 W (sateliti 2 x 6 W, subwoofer 18 W)
* Muzička snaga: 60 W
* Kontrole: On/Off prekidač, jačina zvuka, treble/bass odnos
* Frekventni odziv: 90 Hz - 22 kHz (sateliti), 20 - 210 Hz (subwoofer)
* SNR: 70 dB
* Sateliti su magnetno izolovani

+ subwoofer ima drveno kućište , bass je mnogima PREJAK, a meni bass nikad nije prejak ali ipak ga MORAM SMANJITI - držim ga na 1/3 snage jer se i ovako tresu prozori u sobi koja nije mala - 4 x 3.5 .
- Sateliti imaju po 3 zvučnika (2 visokotonca u telu i 1 niskotonac u podnožju koji šalje zvuk ka dnu, a subwoofer ima 2 , znači ukupno 8 zvučnika... malo su se zeznuli na Pakomovom sajtu što se tiče ovih tehničkih karakteristika , zvučnici su zver!)

Kao što se na slici vidi, i sateliti i subwoofer imaju odstojnike kako bi se zvuk nesmetano prostirao.
Imaju snage na pretek, ako su pojačani na više od 50% ne može se izdržati u njihovoj blizini duže vreme.

Sve preporuke sa moje strane, zvučnici su extra kvalitet, za cenu od 55 EUR nema boljih.
Dizain im je neprevaziđen i uz dodatak DFX-a 7.5 za Winamp rade ko pravi

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice