Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare?
staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Šta biste uradili kada biste bili svedok prevare? - 15.06.2006, 12:20

Jednom sam pojela g***o sto sam uopste i znala da je moju drugaricu prevario njen dragi, i vise necu ni da znam za bilo sta. Elem, drug mi je rekao da je doticnog video kako se sa izvesnom gospodjicom odvozi u nepoznatom pravcu, ali da, naravno, nece nista da tvrdi... dakle, samo pretpostavka. Nisam to rekla drugarici, jer nisam ni ja znala cega je tu ustvari bilo, ali sam rekla nasoj zajednickoj prijateljici, uz napomenu da cuti, jer to nije nesto sto ja mogu sa sigurnoscu da tvrdim. Onda smo posle par dana nas tri izasle u grad, i ova se posle 2 vina izblebetala (iako sam joj rekla da drzi jezik za zubima ), a "prevarena" je dobila slom zivaca sto joj ja to nisam rekla Na kraju se ispostavilo da joj dragi jeste malo svrljao (priznao je to), ali se u njihovoj vezi nista drasticno nije promenilo, presla je preko toga, zabavljali su se jos par godina posle toga, a ona meni i dan-danas skace po mozgu sto joj tad nisam rekla
Zato sad necu da znam nista

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice