Citat:
simaZabaljac kaže:
strava topic...........
Morrison ima poon ocin takih pesama......... cak i njegov prvi interviju je bio veoma cudan ali se bes ne secam tacno sta je sve rekao........
jesi li cula za one fore da postoje ploche od nekih grupa gde se desava da kada vrtish plocu unazad cujes "satanisticke" poruke..... pih
ja znam da sigurno postoji samo jedna fora kod jedne pesme Beatlesa ali za ostale nisam siguran, bilo je to vako:
Organizuje se nadmetanje za najboljeg dvojnika nekoga iz grupe Beatles..... i pobedi neki lik koji je jako licio na Paul-a McCartney-a i onda Lennon utripuje da je taj lik ubio Paula i zauzeo njegovo mesto (tako da ovaj Paul koga mi znamo navodno nije Paul nego taj sto je pobedio)......... tada je Lennon napisao pesmu Simphony No. 9 (ili tako neku simfoniju) i u toj pesmi na kraju stalno ponavlja Simphony number 9 sto kada se okrene na opacke ispadne Paul is dead, Paul is dead, Paul is dead, Paul is dead
ne razumem kako je to moguce ali je dokazano
posle svega dodje ti da se zapitas da li je Lennon bio genije ili psihopata 
|
To je pesma Revolution 9 , a na albumu "Abbey Road" Paul ide bos i lepo obučen kao da je mrtav !Što je sve naravno glupost , naime Paul je živ i ima 69 godina .A sve ovo nema blage veze sa satanizmom , nego više sa komercijalom da bi se prodali albumi.