Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve novo ali sta pitanje je sad?
staro
  (#6 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Sve novo ali sta pitanje je sad? - 15.06.2007, 20:39

Citat:
DarkRed kaže: Pogledaj poruku
- Matična ploča: ASUS P5B-E (Čipset : Intel 965P, bitno je što ima 3 PCI slota pored 3 PCI Express x1 i 1 PCI E. x16, i ima brdo slotova za Ulaz/Izlaz...) ~ 120 EUR

- Grafička kartica: ASUS Extreme AX850PRO/HTVD 256MB ( kartica je 256-bitna, ima ultra brzu GDDR3 memoriju 256 MB, max rezolucija 2048x1536, ima sve žive Ulazno izlazne priključke...) ~ 200 EUR
Ja Asusa u bilo kom pogledu preporučujem samo ljudima koji me nerviraju. Grozno iskustvo ima sa tim proizvođačem. Ja lično ne, jer ga nikada nisam imao, ali ljudi u mojoj okolini da. Počev od crkavanja ploče, crkavanja grafičke, pa do riknjavanja DVD plejera.

Citat:
- DVD/CD RW: NEC ND-4571 (uvek preporučujem NEC-ove uređaje jer gutaju/čitaju dosta toga, možda malo sporije režu diskove ali narežu extra) ~ 40 EUR
Može i NEC, ali samo ako reže double layere. 112-ka ih reže.

Citat:
- RAM memorija: GEIL 4GB (2x2GB) 667MHz DDR2 (obavezno RAM memoriju uzmi u paru znači 2 x 2Gb, ili 2 x 1 Gb jer tako bolje radi) ~ 230 EUR
Ne na 667, nego na 800. Razlika u ceni je bedna, a u performansama je itekako osetna.

Ostalo je OK.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice