Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nekultura na radnom mestu
staro
  (#18 (permalink))
Leila
Novi član
Leila je na dobrom putu

Član od: 12.12.2006.
Poslednji login: 13.03.2008 20:41
Pol: Žensko
Odgovor: Nekultura na radnom mestu - 15.06.2007, 13:32

Nažalost, sa nekulturom se srećem svaki dan na poslu.
Najgore je što to dotične koleginice /skoro sve/ uopšte ne kapiraju. Tako su naučene i za bolje ne znaju.

Evo, da malo opišem svoj radni dan sa jednom od pomenutih koleginica.

1. Dotična S ispijajući kafu grickalicom seče nokte. /Za to vreme ja samo vrebam njene nokte gde će odleteti i s vremena na vreme pokrival rukom svoju šolju kafe - kafu pijem bez ikakvih dodataka, a na nokte se "malo" i gadim.
2. Za vreme doručka sedimo za stolom - na kome je stolnjak - koji njoj inače služi da na njega odloži sve što joj je višak u tanjiru. I to mi se "malo" gadi.
3. Salatu koju sam sebi odvadila na poseban tanjir koristi kao svoj, burljajući viljuškom prvo sebi po ustima, a onda po mom tanjiru. Tu ja više ne jedem salatu, jer mi "nešto ne prija". Ustvari mi se gadi.
4. Kad završi sa doručkom u isti taj stolnjak obriše usta !!! E, TEK TO MI SE GADI !!!
5. Uzima čašu vode i ponovo briše usta - ovaj put krpom za sudove !!?? /Moram napomenuti da na stolu uvek stoje salvete i čačkalice/. Pretpostavljam da ona ne zna čemu to služi ??
6. Posle doručka, u kancelariji uzima najlon sa svojih cigareta ?! i njime čačka zube, pri čemu ispušta tako iritirajuće zvuke isisavanja, cuclanja, mljackanja - da tu moram da izađem - jer mi se STVARNO gadi.
7. Kad odlazi u toalet, ne pere ruke - odmah se "vata" za cigaretu. /To da ne pere ruke znam - jel nam se umivaonik nalazi u prostoriji pored - koju ona samo mirno prođe.
8. Nekoliko puta dnevno - sedeći preko puta mene razmotava spajalicu i njome ČAČKA UŠI !!! Materiju iz ušiju elegantno skine prstom i razmulja po donjem delu radnog stola.

Ima toga još, samo da više ne davim.

Moram još napomenuti da je dotična "gospođa" smatra sebe izuzetno finom i kulturnom osobom i uopšte ne kapira koliko je prosta.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice