Citat:
Najgora kaže:
kuc,kuc...ima li koga...
Evo ja sa problemčićem 
Brisala sam neki antivirus~ Antivir (samo sam njega imala), pa sam jel nešto i ....previše brisala  (koliko se sećam krenula sam sa brisanjem preko Total comandera pa nešto i nije uspelo onda sam prešla na add-remove programs) i sad mi se pojavljuje ovo kad upalim komp. Ima li mi pomoći?
Neka nestane 
|
može da nestane
Nisi previše brisala nego nedovoljno
rešićeš se "sličice" ako izbaciš "AntiVir guard" sa liste programa koji startuju sa windowsom
najlakše je to uraditi sa TuneUp-om 30 dana trajal verzija
program je super i svakom ga preporučujem
ili sa Win Patrolom - besplatan
oba programa nadgledaju startup
+ još puno stvari, l laki su za korišćenje
u WinPatrolu imaš tab "Startup Programs",
kako mu i samo ime govori, registruje sve aplikacije koje se automatski pokreću sa startovanjem Windowsa. Za prikazane aplikacije možete dobiti sve potrebne informacije – datum kreiranja, veličinu, aktuelnu verziju, lokaciju na hard disku ili u registry bazi itd. Možete zahtevati i dodatne informacije koje se dobijaju putem Interneta. Ukoliko imate lična zapažanja ili hoćete da unesete svoje beleške o aplikaciji, moguće je upisati ih na licu mesta, uz pomoć opcije create note. Pored svega ovoga, možete ukloniti odnosno izbrisati bilo koji objekat iz liste ili samo onemogućiti njegovo pokretanje na izvesno vreme. (uzeto iz sveta kompjutera)
na listi startup programa po pokretanju WinPatrola nadji samo antiwir guard, obeleži ga i pritisni "remove"
-to će te rešiti te bede
nakon toga bi bilo poželjno da pustiš neki kliner i regisri editor
link za win patrol:
http://www.winpatrol.com/download.html
ima još puno načina za rešenje problema, no ja mislim da je ovaj za tebe i tvoj

najsigurniji i najlakši