не ја сам на живео у орбити око планете Марс на мисији истраживања могућности насељавања те планете "подобним" члановима људске врсте па нисам био упућен последњих 17 година у дешавања на овом простору јер управо сам се успешно искрцао са унутар галактичког међупланетарног брода

.
сада ето видим много људи који нису живели овде када сам отишао, рекоше ми беше им досадно у родном месту па се организоваше њих 450 000 из разних крајева бивше и за једно поподне дођоше у Србију јер тобоже рекоше им овде је вашар током целе године па има лизалица.
море забише нам нож у леђа већ трећи пут овога века, погубише милион душа и још се осећају као жртве, па да је био неко мало јачи на власти у Србији данас би заиста имали у свету признату велику С (од које узгред све новине пине ступце већ 10 година, а таквог плана ни од корова), неби рат трајао ни 2 месеца, да се хтело нешто постићи на тај начин и у том правцу.
што се злочина тиче, ја никада нисам чуо да постоји рат без мртвих и унесрећених, према том тумачењу сви су злочинци.
убити животињу сопственим рукама је страшно, а камоли човека, али то није злочин у рату, то је јенда од сврха ратовања, а смотре рецитатора за такмичења у говорењу стихова.
Злочин су фашистички логори, амерички гвантамо и други тајни затвори, такође амерички рат против Вијетнама где су на народ и земљу расули милионе тона бојних отрова који су им били на располагању, и да атомска бомба у делићу секунде стотине хиљада мртвих пута 2, силне мултинационакне "хуманитарне" организације које својом помоћу убише пола црног континента.
ово код нас је био грађанско-верско-национални рат са свим својим негативним последицама које рат доноси ни мање ни више од тога све пре тога и након тога је почетак новог рата.