Tema: Josipa Lisac
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Josipa Lisac
staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 22:41
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Josipa Lisac - 09.06.2006, 12:04

mislim da je suvisno bilo sta dodavati. pokusati cu samo prepricati jednu njenu izjavu - davno je bilo, ne sjecam se tocno kada. pricala je o svojim dozivljajima kada je bila u americi. usla je u neki prosjecan, mali jazz klub i odusevila se kako jedna crnkinja tamo pjeva. u stvari, koliko se odusevila, toliko se i rastuzila, jer je skontala da jedna prosjecna crnkinja u americi, koja pjeva jazz ima nevjerojatne glasovne mogucnosti - bolje od njenih, ali eto ona je to priznala javno i ne stidi se toga i jos kaze da je od nje dosta naucila. i onda razmisljam o ovim nasim "zvjezdama" i "zvjezdicama" koje je zalosno i gledati, a kamoli i slusati, kako su im usta puna onoga: ja, ja i samo ja. a da ne trosim rijeci da Lisici ne mogu ni primirisati.
i jos jedan detalj. jedne veceri sam se vracala kasno kuci iz grada, palim svjetlo u haustoru, kad tamo polozena ploca (long- plejka; tko ih se sjeca?) iz opere "Gubec-beg". ja gledam, ne mogu da vjerujem, sve mislim to mi je od piva, i tko bi normalan tu plocu ostavio u haustoru. malo me pekla savjest, ali ja sam ipak uzela plocu i bila sretna do besvjesti narednih mjesec dana.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice