Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: I zato ti, more, hvala.
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: I zato ti, more, hvala. - 09.06.2006, 11:25

zivjela sam na moru 20 godina, pa sam se naravno sretala sa zapisavanjima po Jadranu. pustanje zute tecnosti bih obavljala na nekoj dubincini kad dodje do onoga ili - ili (ili da pustim yellow spring ili da explodiram u najsitnije komade - da citiram gore spomenutu gopodicnu) jer su nas mame i tate ucile da je nepristojno to raditi u plicaku, a poslije kad malo odrastes, skontas to i sam.
a kad se odraslo jos malo, tad se iskreno nismo nesto ni kupali, nego nabacivali picigin, pili gemista, igrali karte i komentarisali turiste a piskilo se u lokalnoj birtiji gdje smo i izvodili gore pomenute aktivnosti.
sad kad malo bolje razmislim, masa je piskila, ali ako nista drugo, nije se vidjelo, pa nisam toliko ni obracala paznju. meni je bilo odvratnije kad u moru vidim jedno veliko debelo g...o. e, to mi je ono bas

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice