Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste za ulazak Srbije u EU?
staro
  (#14 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Da li ste za ulazak Srbije u EU? - 05.06.2007, 23:42

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Није то проблем, проблем је што ЕУ нас не жели и запамтите кад буде време да Србија уђе у ЕУ, ЕУ ће тражити Србију а не Србија ЕУ.
Slažem se sa ovim delom.

Imam dovoljno mozga i shvatam da se ekonomija neće preporoditi preko noći, da standard neće porasti preko noći i slično, ali sam sigurna da bi nam to pomoglo, ako ništa drugo - a ono bar da nam skinu vizni režim koji me najblaže rečeno revoltira do suza.

Iskreno, ja jesam za ulazak u EU, jer se i sada osećam kao građanin sveta, te to ne bi mnogo promenilo u mom poimanju života i ophođenju prema drugim ljudima, ali kada bismo mogli da imamo stabilnu i jaku državu, kada bi mladi ljudi mogli da nađu adekvatno radno mesto nakon završenog školovanja i kada bi se sredile sve one stvari koje nam ne dozvoljavaju da živimo kao normalan svet... i naravno, kada bi nam skinuli te vize koje mene bole najviše od svega EU mi i ne bi bila neka mnogo bitna stavka. Ne bih imala ništa protiv da živim u zemlji kao što je Švajcarska... a onda se probudim... i vidim gde sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice