Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Tužna priča o internetu u Srbiji
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 22:41
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Tužna priča o internetu u Srbiji - 08.06.2006, 17:50

ovo jeste tuzno i zalosno, ali nakon svega i svacega, ovakve stvari me jednostavno kod nas vise ne iznenadjuju. a jos kad si spomenuo velju ilica, pa nemam rijeci. ja ne znam da li se netko sjeca one scene kad je bio u jasi tomicu i davao kljuceve od novih kuca koje su im sagradili (to je svakako za svaku pohvalu), ali scena gdje se taj isti doticni gospodin nalijeva rakijom, pored svih onih kamera i ljudi, malo mi je degutantno, jer ipak to nije ponasanje primjereno ministru, pogotovo dok ga snimaju kamere. ja mu ne bih dala ovce da mi cuva, a pogotovo da ima ikakve veze sa informacionim tehnologijama. pretpostavljam da na sam spomen racunatra frkne nosom i pomisli da lici na televiziju i trazi any key na tastaturi.

nattydread is coming to dinner

Poruku je izmenio nattydread, 08.06.2006 u 17:57.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice