|
|
|
|
Angel Of Love
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Na koju pesmu vas asocira forumaš ? -
03.06.2007, 08:13
tibor
zelene su bile oci te/plavi orkestar & maslinasto zelena/zdravko colic & nijedne usne se ne ljube same/dzej (jojim to judo stvorenje )
danijella
she's like the wind/patrick swayze & feel/robbie williams & slatka mala/jelena (pesme, koje mi mnogo znace, kao i ona )
jasnabgd
only time/enya & like jesus to a child/george michael (predivan osecaj, kad slusam te pesme, takav mi osecaj ona daje )
cicka
ide maca oko tebe/jelena & stars/simply red (dve pesme, koje su mi posebno drage, tako kao i ona )
lav71
little city*always/bon jovi & say it right/nelly furtado & gdje god bio/neda & the unforgiven/metallica (no comment )
kissigirl
kad si bila ti malena/senna m (obozavam tu pesmu-tako i nju )
kal_el
tuc, tuc/senna m & forever young/alphaville & supermen/zeljko i merlin ( drage pesme-a on jos vise/prijatelj, kojeg naprosto volim )
broj310
here with me/dido (nemam pojma zasto, samo znam da me ta pesma smiruje )
mrvacha
moja mala barbiko/merlin & ti mozes sve/galija & slatka k'o bombona/hari mata hari (predivne pesme, kao sto je i ona predivna )
jega
pile/ceca (od prvog dana mi je draga ta pesma, kao i on..tacno znaju (on i pesma ), kako se uvuci pod kozu )
baba
udri, mujo/gidra bojanic i lepa brena & hej, baba, baba/biljana jevtic (opicene pesme, koje mnogo volim kao moju nanu!)
silvia
haljinica plave boje/dragana mirkovic (ma, sva mi se uplavila )
zoe
majci/gordana adamov (odaje od sebe (bar za mene) majcinsku toplotu ))
arthur dent
samurai/michael cretu & modern talking-no face, no name, no number ( mom mnogo drage pesme, kao sto je i on (bez posebnog razloga) )
|
|
|
|