Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Na koju pesmu vas asocira forumaš ?
staro
  (#9 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Na koju pesmu vas asocira forumaš ? - 03.06.2007, 08:13

tibor
zelene su bile oci te/plavi orkestar & maslinasto zelena/zdravko colic & nijedne usne se ne ljube same/dzej (jojim to judo stvorenje )

danijella
she's like the wind/patrick swayze & feel/robbie williams & slatka mala/jelena (pesme, koje mi mnogo znace, kao i ona )

jasnabgd
only time/enya & like jesus to a child/george michael (predivan osecaj, kad slusam te pesme, takav mi osecaj ona daje )

cicka
ide maca oko tebe/jelena & stars/simply red (dve pesme, koje su mi posebno drage, tako kao i ona )

lav71
little city*always/bon jovi & say it right/nelly furtado & gdje god bio/neda & the unforgiven/metallica (no comment )

kissigirl
kad si bila ti malena/senna m (obozavam tu pesmu-tako i nju )

kal_el
tuc, tuc/senna m & forever young/alphaville & supermen/zeljko i merlin ( drage pesme-a on jos vise/prijatelj, kojeg naprosto volim )

broj310
here with me/dido (nemam pojma zasto, samo znam da me ta pesma smiruje )

mrvacha
moja mala barbiko/merlin & ti mozes sve/galija & slatka k'o bombona/hari mata hari (predivne pesme, kao sto je i ona predivna )

jega
pile/ceca (od prvog dana mi je draga ta pesma, kao i on..tacno znaju (on i pesma ), kako se uvuci pod kozu )

baba
udri, mujo/gidra bojanic i lepa brena & hej, baba, baba/biljana jevtic (opicene pesme, koje mnogo volim kao moju nanu!)

silvia
haljinica plave boje/dragana mirkovic (ma, sva mi se uplavila )

zoe
majci/gordana adamov (odaje od sebe (bar za mene) majcinsku toplotu ))

arthur dent
samurai/michael cretu & modern talking-no face, no name, no number ( mom mnogo drage pesme, kao sto je i on (bez posebnog razloga) )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice