Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: (Ne)Pismenost
staro
  (#24 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: (Ne)Pismenost - 07.06.2006, 18:53

Citat:
Sonja kaže:
Nadam se da ti ne bode oci previse,bilo bi mi krivo,jer ja obozavam da citam tvoje postove
Dži, tenks, Sonjice! You've really made me blush! Od sad pa nadalje i ubuduće, zažmuriću na jedno oko dok budem čitao Tvoje postove.

Citat:
Sonja kaže:
Sto se saveta tice,ne mogu,zaista ne mogu dragim mi ljudima da ispravljam greske...stoga,nista mi ne preostaje nego da se sibam po ledjima u njihovo ime
Okie-dokie!
Ako ti nešto znači, i ja sam veoma osetljiv. Mnogi me čak zovu Emocijom Koja Hoda! Evo, recimo, toliko si me ganula svojim postom, da bih ti se rado pridružio u okajanju tuđih grehova iz oblasti gramatike i pravopisa. Ako nije suviše indiskretno, zamolio bih te da mi saopštiš tačnu adresu tvoje kelije (može i na PM), pa da se šibamo zajedno!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice