Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste)
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) - 30.05.2007, 13:16

Evo recepta za sve one koji se nerviraju što im se faširane šnicle stalno lepe, nije isto, slično je i ja sam se skroz prešaltala na ovaj recept. Zovu se kineščići, jer od malo materijala ispadne dosta, pa ima za celu bandu, kolika god da je

KINEŠČIĆI

300 gr mlevenog mesa, pola glavice crnog luka (iseckane sitno), dva čena belog luka (ja to ne seckam, već propustim kroz presu), 5 kašika brašna, 1 kašika ulja, 1 kašičica vegete, peršuna seckanog (ili sušenog, ja koristim i jedan i drugi) koliko želite, 2 cela jaja, pola kesice praška za pecivo i šoljica vode (ne ona minijatura, ne velika, nego srednja šoljica za kafu).

Sve to izmuljate u jednoj posudi varjačom da se sjedini, uzimate masu kašikom i skidate je kao uštipak u tiganj sa zagrejanim uljem Kolike će veličine biti zavisi od vas, ja pravim male, da se lepše i brže isprže pa još kad ih svučem sa kašike malo pritisnem odozgore da im napravim neki oblik. Brzo ide i ukusno je a ovi moji to vole i hladno da jedu.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 01.06.2007 u 09:49. Razlog: Fal'lo slovo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice