Pregled pojedinačne poruke
Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste)
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) - 30.05.2007, 13:05

Ideja mi je da napravim temu na receptima za sve one kojima recepti kopirani sa interneta ne deluju toliko toplo i primamljivo kao recepti koje je neko već provereno pravio. Neko nema novca da se bavi eksperimentima, neko ne veruje i ne voli da eksperimentiše, neko nema vremena da iz mora neproverenih recepata bira, a neko jednostavno voli da napravi nešto što je neko u njegovoj okolini već pravio pa ga još i preporučuje

A možda se i kad prođe vreme, a vi napravite nešto odavde, za ručkom setite nekog forumaša, pa vam presedne Kidinnnng, kidinnng

Dakle, copy/paste ostavite za druge teme, ovde kucamo naše recepte, jasno i razumljivo kao kad bi ih diktirali nekom svom i kuvamo samo ono što se u našoj kuhinji već krčkalo
Nema kategorija, u ovoj kuhinji kuvamo sve, pa ko šta voli
Let's go

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice