Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 07.06.2006, 03:21

Citat:
Muckota kaže:
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi.
Da, ali uglavnom su im to fantazije, i u velikom procentu se na tome i završava. U stvarnosti se retko odlučuju da to probaju, jer je to prevelik izazov.

A ovim super - pastuvima gore , svaka čast ako su svakoj od njih uspeli da pruže intenzivan orgazam.

Vazda sam bila open minded (besramna, što bi neki rekli), pa mi tako i ovo ranije često padalo na pamet, ali ne kao sad nešto što nenormalno želim, nego kao nešto što nisam probala pre. Nisam se plašila da će me partner okarakterisati kao nastranu, nego jednostavno to nisam dovoljno želela, pa se iz tog razloga nije ni desilo. A poglavica me ne bi delio ni sa kim na tu foru, pa čak ni sa drugom ženom

I kod mene jedan na jedan radi sasvim fine. Mada, kad bolje razmislim, i ima nas uvek troje . On, ja i one-eyed wonder Ponekad i četvoro jebote kad je tu i Caribbean Jelly

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice