Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako da uradim sledeće?
staro
  (#26 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 27.05.2007, 23:57

Pomoć, kako da uradim sledeće:
Pokušavajući da skinem neki klip, pojavila mi se ikonica na žutog trougla na donjoj liniji plavoj i to u desnom uglu gde imam još ikonica koje se mogu videti ili sakriti, ova linija mislim da se zove task bar.To nebi bio problem da sam je želeo, na svakih pet-šest minuta se aktivira pravougaonik manjih dimenzija na kome piše:
Sistem aklert itd, aktiviranjem njega dobijam ponudu da skinem securitu toolbar 7,1. a u okviru njega spy locked program, koji štiti od spyware i spam infetcing, kada to pokušam onda se traži 49 dolara. Koji mi je problem , pa nemogu dosadu da očistim nikako, nemogu da nađem gde je instalirao se, ni preko vindovs komandera pretražujući svaku stavku, preko kontrol panela takođe , nema ga, kad desnim klikom pokušam da dobijem opciji da ga obrišem(preko ikonice), on se ponovo otvara i nudi isto, imali leka, ili ponovo instalacija vindovsa?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice