Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ode D bestraga...
staro
  (#13 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Ode D bestraga... - 22.05.2007, 14:28

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Moguce da nisi vise vlasnik te particije, ne fizicki, nego preko windows-a. Meni se to desilo kada sam instalirao Vistu posle XPa i XP x64 posle XPa. Mada moze da se desi i samo pri novoj instalaciji istog, ako je sad novi username u windows-u: npr. bio administrator, sada neko tvoje korisnicko ime.

E sad, resenje je da ili iz redovnog windows-a, a ako nece iz safe-moda-a kliknes desnim na particiju u My-Computer, pa properties, pa security, i tamo odes na advanced ili ne secam se tacno kako, a nemam XP tako nemogu da vidim kako se zove, i da tamo na svog korisnika dodas privilegiju pristupanja tim podacima.

Neznam da li si skontala sta treba, ali ako neko sa XP-om zna o cemu govorim, nek posalje ili screenshoot-ove ili neka da detljna uputstva.
nije to... oshtetio mi se hard na jednom delu...
'zem mu oca
sad sam taj deo ostavila nedefinisan, nalazi se negde na sredini , pa sam za toliko smanjila D i sad sve funkcionishe...
ono sam sve morala da obrishem...
ali nije mi vishe ni neki bedak zbog toga...
ionako nikad nisam bila kadra da ono sve sortiram nego vecito neka gungula u mojim folderima..ovako nema nista...milina...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice