Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Haos na radnom stolu
staro
  (#20 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Haos na radnom stolu - 22.05.2007, 06:50

auuuu, bolje da ne znate na shta mi trentno lichi stol (mislim takav je stalno, al sad mogu da se izvlachim na zavrshne ispite ) ne hiljada papira, nego milion.. ne znam chega tu nema al' zachudo snalazim se bolje u ovom dzhumbusu, nego kad je sve lepo slozheno
od knjiga, sveski i papira se ne vidim.. a tachno znam di je koji papir (kao ) aj' ono.. odprilike.. tu je negde
ima onih sranja od gumice, nekog to strashno nervira flomastera, dugina paleta.. od cEdEOVA, tableta, praznih/punih chasha vode.. prazne sholje, olovaka tupih i shiljastih.. traka za zamotavanje poklona (keve mi, ne znam odakle to tu ) ma daa ne pricham, xaos.. a sve kao, sredicu ja to.. evenshli uan of dizz dejz aham, jes, shure.. pa daa.. hocu..

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice