Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kit Kat suprise
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:51
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kit Kat suprise - 21.05.2007, 23:48

Odvratno jeste, ali pogon je automatizovan, i ovakve se stvari iako ne smeju ponekad dese i velikim fabrikama. Jedan u zilion slučajeva da negde upadne insekt, koji leti ili trčka svuda i da to prođe. Naravno da ću i dalje svom detetu kupovati kit kat a i ja ćem ga smažem kad mi padne šećer

Zalomi se nekad tako pa se valjda odma' okači na net. A dobro je i ako hoćeš da uništiš konkurenciju Ne uzimam to zdravo za gotovo.

I svi se gadite kad nađete pužića na svežoj zelenoj salati?

Ono što sam menjala je piljara u kojoj sam kupovala neviđen hleb, ali sam jednog dana u njemu našla pikavac. E pošto taj dasa koji ga pravi verovatno nije automatizovan, ja sam uključila moj pogon - na levo krug dupe na jug, promenila piljaru a gazdu prijavila inspekciji kako se drugi ne bi tako radovali panji

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice