Citat:
makilli kaže:
Na netu sam jako dugo.U braku tek godinu i po.Ali sam shvatila da sam zbog svog bracnog statusa postala nepozeljna na chatu  !Ljudi sa kojima caskam su u proseku mojih godina,naravno sa izuzecima,ali su uzasno iznenadjeni time sto sam u braku i imam bebu.Zar me to cini nezanimljivom?Zar time gubim pravo da se druzim?Naravno da imam o cemu da razgovaram sa svetom osim o kuvanju rucka ili o pelenama,ali izgleda da za nas,zigosane prstenom,na desnoj ruci,na chatu vise nema mesta ni razumevanja...  Cast svim izuzecima zbog kojih jos uvek caskam,o ostalima nezelim da trosim reci... 
|
Makili nemoj da te to iznenadjuje a pogotovo nemoj da te to rastuzuje, bila sam operater ne vecoj IRC mrezi i nagledala sam se svega i svacega. Kao prvo ljudi dolaze i odlaze na chatu, garnitura se menja svakih godinu dana, od svake garniture mozda mozes izdvojiti pet - sest likova sa kojima mozes komunicirati na ljudski nacin a to sto vecina njih prestaje sa komunikacijom cim cuju da si u vezi ili u braku, nije nista nelogicno i ne treba da se bakces s tim jer su to ljudi koji dolaze na chat da bi smuvali nesto pa ako im se posreci, posreci ako ne onda udare poneki "hot" odn. "cybersex" sa nekim/nekom i mirna Backa. Ono sto zelim reci ovim jeste da ti korisnici chata koji te izbegavaju verovatno nisu ni vredni price s tobom...