Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li smo spremni za EU?
staro
  (#2 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 06.05.2007, 02:28

U zemlji u kojoj je desetak procenata kompjuterski obrazovano, u zemlji u kojoj se kradu saobraćani znakovi pored puta, u zemlji u kojoj Ceca okupi 100.000 kretena na koncertu i da ne nabrajam dalje.... Da li ćemo se mi jednog dana uklopiti u evropsko društvo ili ćemo biti prva zemlja koja će nakon prijema biti izbačena?[/quote]

dobro receno ,ja sam voleo kaubojske filmove,voleo sam teksas , zapad je bio pojam ,lepota jedna . sto sam vise putovao po njemu sve sam vise svatao da smo mi posebna sorta . ta ko ce nas primiti , a i bolje da neudjemo ,a uci cemo jer to odgovara EU-i ,oni ce na taj nacin moci kupovati zemljiste , pa vi gledajte di nam je pocetak EU ,a di kraj EU. mislim da bi najbolje bilo samo da imamo vizu za putovanja u druge zemlje , ostalo bi doslo samo po sebi . mi nismo ni svesni nase nesvesti sta nas ceka ulaskom u EU.

~~~~~~~~~~~koliko je to dobro ???
na to pitanje odgovor ce znati nasa deca

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice