Pregled pojedinačne poruke
Da li smo spremni za EU?
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Da li smo spremni za EU? - 06.05.2007, 02:10

Od 5. oktobra ne prođe dan, a da se ne spomene ulazak Srbije u EU. Jedna velika većina smatra da će nam eventualnim ulaskom u EU "svanuti" - svi ćemo imati 3.000 evra platu, nećemo puno raditi... ma sve će biti divno i sjajno.

Čitajući pisanja ostalih forumaša, shvatio sam da su ovde članovi sa većim prosekom IQ-a od sličnih foruma, da zrelije razmišljaju, iznose konkretnije argumete u diskusijama, manje se svađaju, a više diskutuju itd.

E zato bih želeo da čujem vaše mišljenje na temu - Da li smo mi kao narod spremni za EU?

U zemlji u kojoj je desetak procenata kompjuterski obrazovano, u zemlji u kojoj se kradu saobraćani znakovi pored puta, u zemlji u kojoj Ceca okupi 100.000 kretena na koncertu i da ne nabrajam dalje.... Da li ćemo se mi jednog dana uklopiti u evropsko društvo ili ćemo biti prva zemlja koja će nakon prijema biti izbačena?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice