Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe"
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:01
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: "Pozovi M... ili će on tebe" - 04.05.2007, 11:47

Ovaj covek ne samo da je stajao u prvim redovima kada su se talenti delili, vec ga je dobio dovoljno za nekolicinu nadarenih. Kad sam bila klinka, audio kasete sa snimljenim emisijama radio pozorista su se kretale od ruke do ruke i presnimavale danima sam se smejala slusajuci ih, kao sto se danas smejem kad god naletim na neki stari klip, a Dzamburu je prica za sebe

Meni se emisija dopada, volim da ga gledam i ne smatram da time ikoga ponizava, vredja ili sta god, sagovornik moze da prekine razgovor kad god hoce, niko ga ne primorava da prica, niti sam iz ijedne emisije koju sam odgledala mogla da zakljucim da su ljudi nervozni ili neraspolozeni dok se taj razgovor vodi. Ono sto sam mogla da zakljucim je to da njega niko zivi ne slusa sta prica, jer da slusa, provalio bi niz nepovezanih stvari i razgovori bi se zavrsavali mnogo ranije i bez "ugovorenog posla"

U secanju mi je ostala "Rika jelena", oni gobleni, htedoh dusu da ispustim

Kapiram da je za neke ovo mozda malo drska forma za televiziju, ali ja jednostavno na njegov rad ne gledam tako. Sta god u zivotu radio, pisao knjige, smisljao ili citao reklame, vodio radio ili tv emisije or stagod mogu samo da kazem - bravo, genije.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice