Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Otrgnuto od zaborava!
staro
  (#18 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! - 03.05.2007, 15:39

Mila moja, odlazem u svoj svet sve susrete sa tobom. Kratke i slucajne, kada te na kratko vidim dok prolazis pored mene i nestajes kao blesak.
Odlazem, takodje, i sve reci koje si izrekla ne znajuci da cu ih uokviriti kao dragocene fotografije. I boju tvojih ociju i lepotu pogleda odlazem u svoj svet. Razbarudenost kose koju kao da nisi mogla ukrotiti posle budjenja i oblik tvog rucnog zgloba i sat... Sve moze stati u taj moj svet.
I ono sto se nije dogodilo moze se u njemu dogoditi. Mogu setati i razgovarati sa tobom. Mogu te pitati za neke male i nevazne sitnice, za tvoj omiljeni cvet, za sladoled koji volis ili kakva si bila kada si imala pet godina. Mogu te pozvati na veceru i potruditi se da samo za tebe pripremim sto sa belim stolnjakom, svecom i cvecem na njemu. Moze to biti i topla letnja noc na senovitoj terasi sa koje se vidi ona neponovljiva boja sutona grada i svetla koja se pale dolaskom mraka. Mogu sedeti nasuprot tebe i gledati te u potpunoj tisini, dovoljno dugo da na tvom licu pronadjem odgovore na moja pitanja. Mogu mojom rukom dotaci tvoju ruku i ti neces ustaknuti. Mogu te i poljubiti, i otvorenih ociju gledati kako mi se priblizava tvoje lice. Ja - tada samo covek, bez proslosti i buducnosti, bezvremen i iskonski, bez uspomena i kajanja, bez strahova i slutnji.
Ti - samo zena, jedina na svetu, jedina u svemiru, kao da si prva i poslednja i kao da iza tebe ionako nece biti vise nicega.

M.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice