Citat:
HLEBmaster kaže:
Izvini, Nemachka bi mogla da oda poshtu svom ratnom komadantu luftwafea Geringu ,ipak je on samo vrshio svoju duzznost... Na srechu vechini nemaca je doshlo iz dupeta u glavu i to na nesrechu nakon shtoim je zemlja svedena na nivo krtichnjaka. Naravno to je pogreshna paralela jer su Nemci negativci, a mi nismo jer eto mi smo mi... Ali da mi nebi i to neko "spochitao"- Ne sumnjam da su oni kao oficiri vrshili svoju duzznost i bili heroji za poshtovanje, samo kazzem da je to pogreshan potez u pogreshno vreme
|
Кад прочитам поређење са нацистичком немачком, одмах се хватам за пиштољ
Поредити један зликовачки режим и његове агресивне и геноцидне накане , те све официре и војнике који су са или без субјективне кривице служили томе са Србијом је не само промашено већ и максимално увредљиво.
Citat:
Prochitaj ponovo - komandi na dedinju
Otezalo se i trgovalo, vojska sama se tu nishta nije pitala. Ko je bio tamo i sam zna da je moglo da se udje i pregazi to vrlo brzo... nego da se rat vodio korak napred dva nazad.. Politichka volja da se vukovarska pricha najzad skrati javila se tek pred izbore
|
Као што рекох, немогуће је да је Туђману одговарало исто што и његовим противницима/непријатељима. Неспособност, аљкавост, неодлучност... вјероватно, али то није исто.
Citat:
Ma takvih inputacija mi je vech pun buffer... Ja samo kazzem da je pogreshno vreme i to je to.
|
Мислим да сам већ рекао и образложио зашто мислим да време није погрешно.