Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda
staro
  (#21 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:30
Pol: Muško
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda - 28.04.2007, 21:33

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Izvini, Nemachka bi mogla da oda poshtu svom ratnom komadantu luftwafea Geringu ,ipak je on samo vrshio svoju duzznost... Na srechu vechini nemaca je doshlo iz dupeta u glavu i to na nesrechu nakon shtoim je zemlja svedena na nivo krtichnjaka. Naravno to je pogreshna paralela jer su Nemci negativci, a mi nismo jer eto mi smo mi... Ali da mi nebi i to neko "spochitao"- Ne sumnjam da su oni kao oficiri vrshili svoju duzznost i bili heroji za poshtovanje, samo kazzem da je to pogreshan potez u pogreshno vreme
Кад прочитам поређење са нацистичком немачком, одмах се хватам за пиштољ
Поредити један зликовачки режим и његове агресивне и геноцидне накане , те све официре и војнике који су са или без субјективне кривице служили томе са Србијом је не само промашено већ и максимално увредљиво.

Citat:
Prochitaj ponovo - komandi na dedinju

Otezalo se i trgovalo, vojska sama se tu nishta nije pitala. Ko je bio tamo i sam zna da je moglo da se udje i pregazi to vrlo brzo... nego da se rat vodio korak napred dva nazad.. Politichka volja da se vukovarska pricha najzad skrati javila se tek pred izbore
Као што рекох, немогуће је да је Туђману одговарало исто што и његовим противницима/непријатељима. Неспособност, аљкавост, неодлучност... вјероватно, али то није исто.

Citat:
Ma takvih inputacija mi je vech pun buffer... Ja samo kazzem da je pogreshno vreme i to je to.
Мислим да сам већ рекао и образложио зашто мислим да време није погрешно.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Povratak na vrh stranice