Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.05.2006, 16:06

Citat:
Sonja kaže:
Pitanje..
Da li neko mozda zna pesmicu iz nove reklame za Tuborg Green...slogan je Make Room For Fun...(kada decko salje roditelje na Havaje i pravi zurku u stanu )
Ide nesto si,pa pa pa pa...i mnogo mi je poznata,ali nikako ne mogu da razaberem reci
Probaj da nađeš Kevin Welch - Something about you, ne znam da li je to ta pesma jer ne znam reklamu, ali znam da je ovu Tuborg koristio sigurno, našla sam na netu taj podatak.

A to pa pa pa pa me prvo asociralo na Sketmena (Scatman-ako znaš), ali zaista ne znam reklamu, a još manje šta si htela da otpevaš mogu samo ovako da lupam

Negooooo, 'el ima neko sledeće za Indijanca:
  • Vjetar u kosi - Xenia ( nije Pajčin , već grupa Xenia iz osamdesetih koja peva "Troje" )
  • Elizabet - Dado Topić

Ne mogu ovo iskopam nigde

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice