Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nije parafiran sporazum o vizama i readmisiji
staro
  (#2 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Nije parafiran sporazum o vizama i readmisiji - 25.04.2007, 16:33

To se i otprilike i očekivalo da će da ukoči parafiranje i realizaciju ovog sporazuma.
Srbija bi u bukvalu morala prihvati povratak svih državljana bivših republika SRJ, a koji su nekim "čudom", imali srpske vize, ili pasoše, a ilegalno su ušli u EU i tamo ostali. Za stvarne državljane Srbije to i ne bi bio problem za ovu zemlju, a mnogi su već legalizovali svoj boravak tamo, ali šta sa učiniti sa ostalima, koji su većinom postali vruć krompir za zemlje u kojima se nalaze. Znači na pomolu je trgovačka ponuda: primite ih, pa nek vam Bog pomogne, a mi ćemo vama olakšice, a njih će te dobiti, kako se mi smilujemo, ili nikad. Ko će koga prevariti ili naterati videćemo.
Valjda imamo dobro iskustvo sa smeštajem i organizacijom života izbeglica, pa neka nam. Mislim da ste me razumeli, posebno za izbeglice, naše su naša muka i obaveza uz poštovanje te muke, ali što tuđe?

Povratak na vrh stranice