Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kvizovi, ali pod navodnicima
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kvizovi, ali pod navodnicima - 23.04.2007, 11:14

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
E, za one kojima nije jasno o čemu pričam - mislim na one kvizove u kojima se broje trougli, pogađaju reči, prepoznaju poznate ličnosti sa slika, a poziv košta samo 50 dinara + PDV.

Šta mislite o njima?
Jao gledala sam to Znam da nesto nisam bila tu jedne godine i kad sam se vratila ti kvizovi su odjednom bili na svim kanalima jebote i iz frizidera su izlazili. Najiritantnije od svega tu je to sto nijedan taj "kviz" nije imao voditelja sa normalnom bojom glasa. Ili su se svi trudili da podvriskuju, pa jednako muski i zenski kako bi valjda privukli paznju ili nekako delovali na gledaoce. Znaci ono mlevenje voditelja od 10 minuta dok ne ukljuce nekog jadnicka koga odiru na impulsima je bilo vise nego za samoubojstvo. Ja sam gasila TV.

Provalila sam cak i da je deda okrenuo dva tri puta. Reko' sta radis to??? te se potrudim da mu objasnim o cemu je rec, mada me docekao spreman kao rafal odgovor napaljenog i vec dobrano hipnotisanog gledaoca "Sta ti je bre, pa lepo vidim da je na mozaiku Miroslav Ilic, vidi kako glupani ne znaju!" na svu srecu tu se to zvanje zavrsilo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice