Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najvece zlo danasnjice
staro
  (#31 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Pol: Žensko
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 21.04.2007, 11:57

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
siromastvo. meni je naprosto nevjerojatno da vise od milijardu ljudi nema pristup ispravnoj vodi za pice i da ljudi u nekim dijelovima svijeta umiru kao muhe od bolesti koje su u normalnim okolnostima izljecive ili se mogu drzati pod kontrolom.
Iako sam glasala za otuđenost ljudi skroz se slažem sa natty...Pre neki dan sam gledala reportažu iz Indije...Ono je strašno...Boskopska sala im je sobičak sa tv-om u bukvalnom smislu...Kreveti su napolju a žive u prostoriji kao neki manji hodnik...većina čak živi i napolju...Peru veš u kamenim pregradicama...a pri tom navedeno je da to i nije slika najsiromašnijih vec prosečnih ljudi...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice