Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici?
staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Pol: Žensko
Odgovor: Da li ste postali telefonski zavisnici? - 19.04.2007, 02:07

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa bas gledam racun malopre. Sa 800 sto sms sto mms poruka i pozamasnom sumom za torokanje, ne moze se reci da nisam
a uzmi u obzir i da su meni one dve tvoje poruke doshle jedno 4o puta (bez preterivanja ) izvrnula bi se od smeha svaki put kad bi stigla

nisam nikakav ovisnik o mobilnom, mada mi mesechni broj poruka dodje priblizhno ko ovoj iznad mene ali uzimam u obzir da veliki postotak toga odlazi prekookeana.. inache ga ne gasim, jer mi je vecinu vremena ton iskljuchen ili na vibraciji.. a kad je ukljuchuen, onda ga najcheshce ne chujem, jer je negde duboko izgubljen u torbi u principu mogu bez njega, jer kakve sam srece, kad god mi treba bash hitno hitno, onda mi se obichno isprazni baterija kad sam doshla preko bare bila sma godinu i po dana bez njega i bash mi bilo lepo

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice