Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Plata u Srbiji 202.000 evra
staro
  (#4 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 07.01.2009 02:08
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Plata u Srbiji 202.000 evra - 18.04.2007, 23:53

Šta reći o ovome, a da nije rečeno, svi podaci koji su navedeni govore da smo bukvalno shvatili kapitalizam, što više zagrabi i nedaj nikome. Jedan drugi aspekt je po meni važan, kod nas pa i u svetu. Gde se nalazi granica pohlepe za gomilanjem novca, šta još kupiti, a što se može novcem platiti, a da nisu sebi priuštili. Ne polazim sa aspekta da su taj novac stekli nečasnim putem, ali razmišljam o tome koliko je njih stalo i reklo, e pa obezbedio sam za par generacija unapred, hajde da prepustim drugom neka svojim radom i umećem, napravi uslove za mirnu egzistenciju. Mislim da se takvi mogu na prste izbrojati u celom svetu. To je još jedna potvrda one priče da je đavo izmislio novac, da bi stvorio pohlepu, i da bi ljudska bića izazovom novca stavio pod svoju vlast. Ceo globalni svet se zasniva na interesu kapitala, i sve što se događalo i događa od strane jačih prema slabijima je u službo kapitalnih interesa.

Povratak na vrh stranice