Za firmu sam pre 2 nedelje nabavio ovu Zv(j)er!!!
HP Laserjet 3390 je idealano resenje za sva poslovna okruzenja koja zele visoko kvalitetni ,isplativ i jednostavan za koriscenje multifuncijski uredjaj! On u sebi sadrzi: crno beli laserski stampac, faks, skener i kopir .
Ono sto 3390 pruza je precizna stampa kako dokumenata tako i grafike i to uz veoma povoljnu cenu otiska. Faks je potpuno funkcionalan- sa adresarom i sopstvenom memorijom. HP 3390 nudi skeniranje i kopiranje dokumenta bez nadgledanja. Sve u svemu sa ovim MFP-om zadovoljstvo je zagarantovano!
* Kvalitet štampe(crna): odlican sa rezolucijom 1200dpi
* Brzina štampe: do 22 ppm
* Memorija: 64 MB RAM,
* Konektori : High USB 2.0 ; ugradjena Enthernet network connectivity sa 1RJ-45 portom;faks port
* Fax: adresar sa 120 kontakata, faks delay, junk mail barier
* Kapacitet standardnog kertridza je 2,500 strana; a sa high capacity kertridzom - i do 6,000 strana
Lično Iskustvo: Radi odlično, u okruženju od 2 servera i 15 računara. Ovaj HP Multi uređaj sam dodao na mrežu - dodelio mu IP adresu i ponaša se kao i svaki računar.
Posebno me je impresionirao HP-ov program za skeniranje (instalira se na svaku radnu stanicu, može se do tančina podesiti kvalitet skeniranja: dpi po inču, color ili grey, extenzija fajla u koji snima skenirani materijal *.bmp, *.jpeg..., i sve to se na svakom kompu snimi kao setovanje i samo se odabere željeno setovanje i juriš!) .
Odličan je i program za slanje fax-a direktno sa bilo kog kompa - naravno da se u njega uključi izlazna tel linija, a podešen je i da automatski prima fax posle 5 zvonjava (ako mu sekretarica pre toga odmah neda signal za fax...)
Mali je Extra, našao sam ga jako povoljno za oko 36.000 a redovna cena mu je oko 40.000.
Odmah sam u drugi lokal - istureno odelenje firme prebacio Canon LaserBase MF5650 - ni ovo nije loš MF uređaj, ali nije mrežni pa mora biti vezan za kompjuter, i imao sam probleme oko fax-a, zapucavao se oko naloga za štampu...
Rezime: HP je HP a Canon je ...
ne mora da bidne al' mora da znači.
A godi kad ti kolega koji je pre 1.5 godinu poručio Canon prizna da je HP profa za njega