Tema: Printeri
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Printeri
staro
  (#10 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 14.12.2008 16:52
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Printeri - 18.04.2007, 19:50

Za firmu sam pre 2 nedelje nabavio ovu Zv(j)er!!!

HP Laserjet 3390 je idealano resenje za sva poslovna okruzenja koja zele visoko kvalitetni ,isplativ i jednostavan za koriscenje multifuncijski uredjaj! On u sebi sadrzi: crno beli laserski stampac, faks, skener i kopir .
Ono sto 3390 pruza je precizna stampa kako dokumenata tako i grafike i to uz veoma povoljnu cenu otiska. Faks je potpuno funkcionalan- sa adresarom i sopstvenom memorijom. HP 3390 nudi skeniranje i kopiranje dokumenta bez nadgledanja. Sve u svemu sa ovim MFP-om zadovoljstvo je zagarantovano!

* Kvalitet štampe(crna): odlican sa rezolucijom 1200dpi
* Brzina štampe: do 22 ppm
* Memorija: 64 MB RAM,
* Konektori : High USB 2.0 ; ugradjena Enthernet network connectivity sa 1RJ-45 portom;faks port
* Fax: adresar sa 120 kontakata, faks delay, junk mail barier
* Kapacitet standardnog kertridza je 2,500 strana; a sa high capacity kertridzom - i do 6,000 strana

Lično Iskustvo: Radi odlično, u okruženju od 2 servera i 15 računara. Ovaj HP Multi uređaj sam dodao na mrežu - dodelio mu IP adresu i ponaša se kao i svaki računar.

Posebno me je impresionirao HP-ov program za skeniranje (instalira se na svaku radnu stanicu, može se do tančina podesiti kvalitet skeniranja: dpi po inču, color ili grey, extenzija fajla u koji snima skenirani materijal *.bmp, *.jpeg..., i sve to se na svakom kompu snimi kao setovanje i samo se odabere željeno setovanje i juriš!) .

Odličan je i program za slanje fax-a direktno sa bilo kog kompa - naravno da se u njega uključi izlazna tel linija, a podešen je i da automatski prima fax posle 5 zvonjava (ako mu sekretarica pre toga odmah neda signal za fax...)

Mali je Extra, našao sam ga jako povoljno za oko 36.000 a redovna cena mu je oko 40.000.

Odmah sam u drugi lokal - istureno odelenje firme prebacio Canon LaserBase MF5650 - ni ovo nije loš MF uređaj, ali nije mrežni pa mora biti vezan za kompjuter, i imao sam probleme oko fax-a, zapucavao se oko naloga za štampu...

Rezime: HP je HP a Canon je ... ne mora da bidne al' mora da znači.

A godi kad ti kolega koji je pre 1.5 godinu poručio Canon prizna da je HP profa za njega

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice