Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Prehlada kod beba
staro
  (#2 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 07.01.2009 19:20
Pol: Žensko
Godine: 27
Odgovor: Prehlada kod beba - 17.04.2007, 22:31

Iskreno,da imam tako malu bebu vodila bih je kod lekara,ne bih apsolutno ništa sanirala "na svoju ruku".
U vreme kada sam i sama imala tako malo dete i na najmanji znak da nešto nije u redu sam trčala kod lekara.Možda i jesam preterivala ali sam barem uvek bila načisto sa tim šta joj se dešava.Čak i sada kada ima skoro 19 meseci retko šta saniram sama jer ipak verujem da ima dovoljno stručnih ljudi koji su tu da nama,koji smo roditelji po prvi put,pomognu.
Jedan konkretan primer je moja drugarica čija je beba,stara dva meseca,dobila upalu pluća i bila u bolnici mesec dana a u početku je i ona mislila da je u pitanju prehlada i pokušavala je da je izleči čajevima.Na kraju se sve,hvala Bogu,dobro završilo ali sa decom nikad nije na odmet biti na oprezu.

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice