Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kćerke i sinovi
staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 07.01.2009 19:02
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Kćerke i sinovi - 23.05.2006, 17:37

ja sam zahvalana mojoj mami i ocuhu sto su mene i brata od malih nogu naucili da svatko u kuci treba da radi sve i da zna sve, tako da nije nikakakva rijetkost da ja ponekad zamijenim osigurac, unosim drva ili ugalj, a brat kuha ili brise prasinu. naravno da radimo i obrnute stvari, nego to kod nas ide tako nekako: tko se prvo cega dohvati, to i radi.
a za istrazivanje se uopste ne cudim...jer se zna da je narod dolje konzervativan, ali da ne bude bas da prozivamo ljude po vjeri...u nekim krajevima u dalmaciji, npr. odakle su moji baba i djed, iako su oni hriscani, djevojcice i zene su isto tako odgajane - patrijahat de luxe i dan danas, isto kao u jednom dijelu u sumadiji odakle je moja baba (vidjela sam, pa znam o cemu pricam, zene mojih godina na selu, dvoje - do troje djece, jos same vode seosko domacinstvo, a muzevi locu rakiju u debeloj ladovini), a da ne kazem kad god odem dolje, pametna rodbina samo sto mi ne gleda u zube i namjesta mi nekog lokalnog gabora za udaju, koji je em mator, em celav, em debeo, prdi, podriguje i neznamnijastasvene...i jos se svi krste sto idem na "muski" fakultet...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice