Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva
staro
  (#10 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 10.08.2008 10:54
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva - 23.05.2006, 16:46

-Dakle tema!
Odgovor: ponavljam da moze. Muljanje je sirok pojam i nije apriori negativno, za razliku od npr. muvanja. To je recimo svastarenje a muvanje npr.laganje. Kupio si jeFtinije od nekog kome su pare trebale - a prodao nekome kome je roba trebala. NE? Ide jako tesko al' moze. Imam dosta primera al' to bi moglo da bude na nekoj drugoj temi. I na kraju pa naravno da zavisi od snalazljivosti i u legalnom biznisu. Moze i mora i bice. Ako smo preziveli, da ne nabrajam, biznis je za nas beba. Danas sam prodao jedan sleper robe oko 5.000 din cisto, bez da sam istu i video. E molim te lepo, da li sam ja muljator ili sam samo naplatio svoju uslugu a kupac je dobio ono sto je trazio i svima lepo. Ja kazem.
-Dobrodosli u fazu I prvobitna akumulacija kapitala. Jeste surovo al' Tito je mrtav "Kralj je mrtav ziveo kralj"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice