Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada
staro
  (#14 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:29
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 16.04.2007, 18:08

hmmmm - bas sam bila nestasna namerno skuvala svekru kafu sa solju da vidim kakvu ce facu da napravi.
Svom "neprijatelju" sam pljunula u casu sa Colom pa sam mu je posluzila

Samu sebe osisala - jednom i nikad vise

Komsija Jovu gadjala jajetom

.....ali ovo je bio vrhunac, kada sam zaustavila pandura.... Vracam se s posla kasno uvece... na bulevaru nigde nikog, vidim u retrovizoru policijska kola... pali se rotaciono... ja usporavam, on me prati. Zaobilazi me i sada vozi ispred mene sa, i dalje, upaljenim rotacionim. Parkira se u stranu ... ja se parkiram iza njega. Izlazi iz kola, prilazi mojim kolima, ja otvaram prozor. "Da li nesto trebas"? pita on. Ja "Ne, da li ti nesto trebas?" On se smejulji, kaze "zasto si stala iza mene?"
"A zasto si ti stao ispred mene...mislila sam da me zaustavljas?"
On kaze: "Da sam hteo da te zaustavim, stao bih iza tebe"
Moram da dodam, u kanadi je propis da ako te zaustavlja policija u kolima, sirenom (iza tebe) daje ti znak da stanes u stranu, a on se parkira iza.
Medjutim ja taj detalj nisam znala

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice