Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste zadovoljni kvalitetom života u vašem gradu/selu?
staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.01.2009 09:45
Pol: Žensko
Odgovor: Da li ste zadovoljni kvalitetom života u vašem gradu/selu? - 16.04.2007, 12:36

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Koliko ste vi zadovoljni kvalitetom života u vašem gradu? Da li ste i vi možda prešli u Novi Sad/Beograd, ili niste videli potrebu za time? Da li mislite da je situacija po manjim gradovima zaista kritična, ili su to možda samo priče pojedinaca?
Pa ja sam prešla iz Beograda u NS i mogu reci da mi je ovde dosta prijatnije...i to po pitanju mnogo čega...Jednostavno Beograd je "krcat...puca po svim šavovima"...
Da je situacija po manjim mestima kritična...jeste! Svi beže, ili kad odu ne vracaju se u rodni grad... Evo 90% mojih koleginica sa fakulteta je iz unutrašnjosti, ja ne znam ni jednu koja planira da se vrati...sve traže posao po Beogradu i NS...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice