Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koju ste poslednju igru zavrsili?
staro
  (#16 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 05.08.2008 20:57
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Koju ste poslednju igru zavrsili? - 16.04.2007, 03:36

Citat:
zvucnjak kaže: Pogledaj poruku
Dreamfall - The longest journey. S obzirom da nemam baš iskustva sa avanturama, ovo je odlična uvertira. Lagana je jako, ali ima dobru priču. Kao da sam gledao film (6 sati bez prestanka), i tek povremeno ponešto uradio... Malo mi je kraj tužan, ali nadam se trećem delu, zanima me u kom će pravcu da se odvija...
To sam odavno odigrao... odlicna avantura, čekam treci deo... pravi izbor

Citat:
pokemoni kaže: Pogledaj poruku
S.T.A.L.K.E.R shadow of chernobyl preporucio bih vam tu igrici,zavrsio sam je nedovno igrica je ekstra odradjena.Probajte je necete se pokajati!
Da super je za pucacinu, odlican AI, bolji nisam video. Korišćeni su svi elementi filma i knjige po kojoj je film delimično snimljen kao i uverljivi Černobilski predeli. Kombinacija za čistu desetku... voleo bih da vidim kako izgleda sa dinamic lights... jer je grafika i bez toga odlična...

Meni je interesantan C&C III TiberiumWars. Ne preterano zahtevan i u starom duhu... prava retkost.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice