Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ja vragolan, i moj deda
staro
  (#13 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen članpsssst je savršen član

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 23:56
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Ja vragolan, i moj deda - 15.04.2007, 14:29

Citat:
JasnaBGD kaže: Pogledaj poruku
Ja još uvek imam baku koju obožavam, kod koje sam odrastala i koja mi je značila - i znači mnogo. I danas, kada je pogledam, onako sićušnu i bolešljivu, setim se svih onih lepih trenutaka bezbrižnosti koje sam pored nje provela.

Ja jos uvek,na moju srecu, imam dve bake s kojima mogu da podelim predivne trenutke.One,ali i deke kojih vise nema,su me naucile brojnim stvarima u zivotu,s njima sam do sad provela neke od neopisivih slobodnih dana.........s njima sam odrasla,a da nikada nisam bukvalno zivela s njima.
Kad bih krenula da pisem o svemu sto smo zajedno prosli u detinjstvu prica ne bi imala kraj .
Umeli su svi oni da budu i strogi,ali pravedni.Sada,posle izvesnog vremena, kada se kockice sloze shvatim da je sve to bilo za moje dobro.Ne kaze se dzabe stariji iskusniji

Jedino sto mi pada tesko je to sto sam svesna da oni(sada vec samo one) tu nece biti zauvek,bar ne fizicki

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice