Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Google Earth
staro
  (#8 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Google Earth - 15.04.2007, 05:43

Jako mi se svidja program, posto dosta putujem, imam prijatelje svuda u svetu, i cak sam poceo da ga koristim kao adresar.....jako lepo izgleda ...planeta, sa markerima i podatcima o njima...

Ali mi se desila i jedna porilicno neobicna stvar. (ok mozda je i za ocekivati, ali je ipak neobicno ako se bas kod vas desi tako nesto..), naime kada sam dosao da radim ovde u Kazakhstan, i prvi put ukljucio Google Earth na laptopu, Kasperski je prijavio "encrypted connection to ...pa brojevi.... i opcije: alow, check, deny? (dozvoli, proveri, ili ne dozvoli) meni to bese zanimljivo...sta sad moze biti? Koristio sam Google Earth i kod kuce i naisam imao takvih slucajeva, i ja njemu "kazem" check (proveri) , i nakon par sekundi izbaci drugi prozor sa sa otprilike sledecim sadrzajem: "The encrypted connection is identified as connection to www.cia.gov i opet pitanje alow, deny? naravno 'oma je bilo DENY...i to sto brze.....

Nakon toga nekoliko dana nisam koristio Google Earth, ali zatim, da bih pokazao i nekim nevernim tomama ovde, ja jos par puta u toku meseca to ponovim.

Svi smo culi o ovim stvarima, ali nekako je mnogo cudan osecaj kada to bas tebe zadesi....

Nakon toga sam otisao kuci, tamo naravno sve ok, bez te prijave od strane Kasperskog, a sada sam opet ovde u Kazahstanu, i probao sam jos par puta, i sada ni ovde nema nikakve prijave od strane KAV...update za Kav mi je svakodnevno, tako da nisam siguran da li su se cia i kaspersky dogovorili, ili je nesto drugo u pitanju...

zanima me da li je jos neko imao slicno iskustvo?

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice