Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vaše prvo dramatično sećanje...
staro
  (#16 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Vaše prvo dramatično sećanje... - 15.04.2007, 04:30

1. 18 meseci....... rodio mi se brat i moji otishli u bolnicu po njega i majku, a mene chuvao deda..... ljudi moji, plakala sam nezaustavivo sve vreme, kao kisha ( slutila sam zlo ) a nikad nisam bila plachljivo dete. Deda muchenik nije znao chime da me zavara i kako da zaustavi toliki plach.

2. 2,5 godine...... setjam se jedne rodjake kako viche na mene i brata jer pravimo haos,a baba lezi na krevetu, neshto joj nije dobro.

3. 3 godine; sahrana gorepomenute rodjake..... ja nisam pila nishta osim soka, ali u opshtoj guzvi niko od mojih ukutjana nije bio tu kad sam trazila da mi daju da pijem neshto. Jedna rodjaka mi da chashu vode, a ja gucnem, ukontam da je voda i onako bezobrazno, iz sveg srca ispljujem onu vodu na tepih, u sred sobe... rodjaka provrishtala..... a onda naishao deda i objasnio im da ne pijem nishta sem sokitja

i tako.......
za sve ostalo sam vetj bila veja pa se i vishe setjam

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice