|
Legenda
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! -
11.04.2007, 15:03
Mila moja, pisem ti veceras i pitam se da li osecas kako je neobicna ova noc. Poetska, prepuna zudnje i strasti. Pitam se da l’ osecas kakav se ljubavni uzdah priprema da ispuni nasa zanesena pluca. Osecas li uzdahe jos nedisane sto drhte u grudima, trenutak odredjen da se prelomi nasa ljudskost i bozanski obuzme nas ocaj od zagrljaja? Osecas li nas susret. Nase poglede i zov dodira. Magnetizam koze i leprsavosti kose.
Pokrete ruku i uzmak vrata. Reci na usnama i blizinu daha. Uzdahe i ceznju. Istomisljenost i preosetljivost. Kretnje valova, nezna milovanja.
Kistove tela. Svece miline. Beskrajne neznosti i duge poljupce. Zalasak tuge, strahova i sumnje, nepoverenja. Slobodu nase ljubavi u svoj njenoj lepoti i sirini. Nasa predavanja. Vodopade neprolaznih primanja i davanja.Topline u pupcanim krugovima, leptirice u stomaku i slabost u kolenima.
Platna beline. Letove snovidjenja i zamisljanja. Tragove suza srece. Osecaj neprolaznosti i vecnosti. Propadanja u beskrajne dubine Ljubavi. Poverenja, odanosti jedno drugom kao zivot jake. Odjeke ljubavne carobne tisine.
Pitanja u nedogled. Hajde, hajde reci mi, je l’ osecas ljubav. Srca u zavezljaju njenom. Ramena u naramku neba ugode. Ruke u marami blizine zudnje. Lica u kosari srece. Grla stegnuta. Oci zacarane. Misli ostakljene, usne spojene i punocu neznosti. Sapate u noci - volim te suzo moja. Osecas li da sam ti se predao, tebi koju niko ne poznaje. I da ponovo veceras u zudnji lebdim na neko svoje putovanje na jedrima svojih snovidjenja. Tebi ljubljena moja.
Topao i prepun tebe. Ocaran sam. Nezan. Strastven i tvoj. Osecas li moj usporeni disajuci treptaj, neku ispruzenost na ledjima, dar opojnih lebdecih ceznjivih umora. Zatvaranje ociju. Poniranje u zenice blizina. Snovit napor da se izdrzi rastuci nemir u kolenima. Poeziju zudnje.
Da li mozes osetiti koliko jako zelim tvoju kosu da dodirujem veceras? I biti tvoje cisto, jedinstveno neprestajuce milovanje u pramenovima.
Biti kaplja znoja sto lagano klizi niz senzualne strmine tvog vrata. Biti mladez na kozi, na tvojim grudima. Oziljak na unutrasnjoj strani tvoga bedra od ugriza jos neucinjenog. I da te zelim uzimati u najdrhtavijim polaganostima, dodirivati i ljubiti neprekidno, tonuti u jazovima tvojih strasti i izranjati iz njih okupan kapljicama savrsene beline. Spojiti dan, noc i dan, pa opet noc, dan i noc i spojiti se sa tobom u beskraj beskraja.
Je l' osecas li kolika je moja zudnja za tobom?
O tome ja veceras razmisljam mila moja. O tome kako zelim sada i veceras i zauvek biti sa tobom, saputati ti koliko te volim, koliko si lepa i koliko sam sretan pored tebe, zagrliti te i zastititi. Paziti i sanjati, ne cineci nista odredjeno. I koliko god da ti napisem, znaj da to je samo delic onoga sto osecam koliko sam tvoj. Jer cutim da s tobom osetim potpunost. Neranjivost. Cutim da bih ti zedan ljubavi usne tvoje popio i sve njene preostale uzdahe udahnuo. zamisljam da te mislim, nosim, koracam i sanjam, vodim i drzim za ruku, podizem, sapucm, letim, da ti doticem vrat, klizim, disem te, isceljujem, trcim, propadam, molim se tebi, nestajem, rastem, izgovaram tvoje ime, razmisljam koliko te volim, koliko te veceras zelim.
I kada ti kazem da te volim. Osecam te, osecam da si moj pocetak i kraj, moje umiranje i radjanje, moj svaki san, moje leganje i budjenje, osecam da si moj zivot. I kada me ljubljena moja kao veceras upitas o cemu razmisljam, osmehni se, jer zivim s mirisom tvojim i nosim ga u grudima koracajuci kroz dane i noci. Kroz reku ljudi nad svim gradovima i dogadjajima, sumama i snovima, jezerima i nadanjima i nista me vise ne moze zadiviti kao ti jer te neizmerno volim, jer te zivim, jer postojim da bih te voleo uvek i zauvek.
M.
|